Ιστορία Παραρτήματος Α611

­­Το Παράρτημα ιδρύθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Wiesbaden. Ιδρυτικά μέλη ήταν οι: Χαρισόπουλος Γεώργιος, Μάντζιος Χρήστος, Ευαγγελίδης Κωνσταντίνος, Μπούρας Βασίλειος και Παπαδόπουλος Νικόλαος, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη δράση και την αποστολή της ΑΗΕΡΑ, από τον τότε Κυβερνήτη ΑΗΕΡΑ Europe (District 28), Βασιλειάδη Αναστάσιο.

Ο τομέας δραστηριοποίησής του περιλαμβάνει τα κρατίδια της Έσσης και Ρηνανίας-Παλατινάτου.

Η ονομασία του Παραρτήματος αποφασίστηκε να είναι: «Λουκάς Μιλτιάδης Μίλλερ», προς τιμήν του Έλληνα που δραστηριοποιήθηκε στις Η.Π.Α. και αποτέλεσε τον πρώτο ελληνικής καταγωγής Γερουσιαστή, στο 52ο Κογκρέσο των Η.Π.Α.

Η ορκομωσία των πρώτων μελών έλαβε χώρα στην έδρα του Παραρτήματος Α608, στη Στουτγκάρδη, από τον τότε Κυβερνήτη ΑΗΕΡΑ Ευρώπης, Βασιλειάδη Αναστάσιο, στις ... Ιανουαρίου 2018. Τα λοιπά μέλη ορκίστηκαν κατά τη διάρκεια του 2ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου ΑΗΕΡΑ, στο Βερολίνο, από τον Ύπατο Κυβερνήτη, Κάρλ Χόλιστερ, στις ... Ιουνίου 2018.

Σήμερα, ο αριθμός των μελών του Παραρτήματος ανέρχεται στους 21.

Το καλοκαίρι του 2018, τα μέλη του Παραρτήματος δώρισαν σχολικό εξοπλισμό (τετράδια, μολύβια, χρώματα, μπλοκ ζωγραφικής, ξύστρες, σβήστρες, κασετίνες και γραφική ύλη) στους 45 μαθητές του παραμεθόριου Δημοτικού Σχολείου Πέπλου, στο Νομό Έβρου.

Κατά το χρονικό διάστημα 2-3 Μαρτίου 2019, το Παράρτημά μας ανέλαβε τη διοργάνωση του 3ου Πανευρωπαϊκού Προσυνεδρίου ΑΗΕΡΑ.

Kontakt

AHEPA Chapter A611 – Lucas Miltiades Miller – Hessen / Rheinland-Pfalz e.v.

President
Dr. Aris Kounis
E-Mail: aris.kounis@ahepa-a611.org

Secretary
Georgios Laios
E-Mail: georgios.laios@ahepa-a611.org